• 2
  • 3
  • Madmeuasel Ell-Janet Bonny 10
  • Madmeuasel Ell-Janet Bonny 02
  • krasotka01
  • krasotka02
  • leone01
  • leone02
English (UK)Русский (РФ)Svenska (SE) Finnish (Suomi) Estonian (Esti)
Olet tässä: Kissancasvatus

Kasvatuslaitos 

 

 Tervetuloa 

«Madmeuasel Ell-Janet»

kasvatuksen sivustolle!

         

Tervehdin kaikkia vieraita!  

Oma kennel sijaitsee TALLINNASSA, VIROSSA. Perustettu vuonna 2004 sekä tämä on suljettu „koti“, joka takaa kissanpentujen terveyden!

On erikoistunut seuraavien rotukissojen kasvatukseen: Skotlantilaiset luppakorvaiset (Scottish Fold), Skotlantilaiset lyhytkarvaiset (Scottish Straight), puolilyhytkarvaiset Highland Fold (Highland Fold) ja Highland Straight (Highlander), myös Brittiläiset Lyhytkarvaiset (British Shorthair) kissat.

Nämä rodut saivat suuren suosion harrastajien keskuudessa siksi, että kissoilla on erinomainen ulkonäkö, lempeä rauhallinen luonne ja niiden ylläpito on erittäin helppoa.

Noudatamme scottish straight/scottish fold rodun kissojen kasvatuksessa ammattimaista lähestymistapaa, joka perustuu geneetikan ja eläinlääkinnän nykyaikaiseen tietoon.

Jokainen pariuttaminen suunnitellaan hyvissä ajoin ja parin valinta tapahtuu meidän valmistajien genotyypin ja fenotyypin analyysin perusteella.

Kissakasvatuksen työn tavoite- saada enintään standardin mukaisia kissanpentujen rotuja.

Teemme työtä sekä klassisten yksisävyisten värien (violetti, vaaleansininen, kilpikonnanvärinen) että kuviollisien värien (hopeiset tabbid, vaaleansiniset tabbid, violetti marmori, vaaleansininen marmori, punainen marmori, punainen-hopeinen marmori, hopeinen kilpikonnavärinen tabbi).

Meidän kissat ovat meidän perheen täysipainoiset jäsenet, niitä pidetään rakkaudella ja niille annetaan mukavuutta! Ne saavat modernia eläinlääkintähuoltoa ja ne syövät Super-Premium luokan kissanruokaa! Lisäksi käymme säännöllisesti näyttelyissä ja täydennämme omia tietoja!

Jos päätitte hankkia skotlantilaisen kissanpennun juuri meiltä, tarjoamme mielellämme Teille ammattitaitoista tukea sekä kotieläimen että tulevan valmistajan valinnassa! Toivomme, että tämä söpö lemmikki tuo Teidän taloon elävän lämmön ja rakkautta. Kissa antaa Teille vielä yhden erinomaisen mahdollisuuden oppia rakastamaan ja avamaan sydämensä!

Kiitos mielenkiinnosta minun kasvatteihini!

Kunnioittvasti, kasvatuksen „Madmeuasel Ell-Janet“ omistaja Janetta.